Fjärde advent

Idag var jag ut på tredje skidpasset iår, blev mest finglid men var riktigt kul! Det snöade massor och när vi tog oss upp på en slalombacke blåste det storm! Glad att jag inte blåste bort. Så här såg det ut:


Pose


Catarina hade aldrig stått på ett par skidor innan helgen men var riktigt duktig. Imponerande!


Jenny lånade mina skidor men lyckades inte få fäste så hon fick slita


Upp till toppen


Äntligen uppe!


Total lycka


Mys i vindskyddet


...som hette duga

Det blev en rejäl avtackning, riktigt kul kväll med många skratt, sånger och lite deeptalk. Tyvärr avslutades det lite tråkigt med att vår mikro och antennsladd(!) till tvn blev stulna. Dum tjuv, fanns massa annat fint att ta som personen lämnade!

 
Louise och Elina                                        Dans dans dans
 
Shottar                                                         Julstämning
  
Några tjejer                                                 Snölycka
 
Sångstund                                                  Fina
 
Papparazzi?                                               Hett på dansgolvet
 
Vi gjorde razzia när vi kom hem, ingen mikro hittades... Det trodde vi väl egentligen inte heller

Avtackning

Ikväll tackar vi av Umeå för det här året. Och jag har mycket att tacka Umeå för. Så det blir fullt hus och klackarna i taket, tror det kommer bli grymt! Ska försöka komma ihåg kameran, har varit väldigt dålig på det här.

Har redan haft täckbyxorna till skolan, går nog all i och tar dom till krogen ikväll!


Status

Nu har kylan slagit till ordentligt här i Umeå. Det är så kallt att det är täckbyxor till skolan som gäller. Det är okej här, så himla skönt. Passar mig perfekt! Allt blir så väldigt fint när det är så kallt, träden är helt vita. Synd att det måste vara så kallt så det knappt går att vara ute för att det ska vara så fint.

Bjöds nyss på lagad mat och dukat bord, supergod gryta med abborre och lake. Lite annat än blodpuddingen jag tänkt laga. Bjöd tillbaka med pepparkakor och ädelost till efterrätt. Inte lika avancerat men ack så gott.

Nu kallar studierna igen, offentlig ekonomi den här gången. Ska försöka göra bort så mycket som möjligt innan det bär av söderut så jag kan vara ledig massor. Mycket att hinna med när man åker hem, bara massa roliga grejer!


Fin start

Klockan ringde 0700 imorse. 0706 fick jag ett sms från köket "kaffet puttrar", det fick upp mig ur sängen. Jag kom upp till massa tända ljus och en kvarts julmys. Jag tror att starten på dagen gör mycket för hur man mår resten av dagen!


RSS 2.0