MOUNTAINBIKE

I helgen fick jag till två roliga träningspass. Ett bra intervallpass i skogen med några tusingar och några femhundringar. Helt själv var jag dessutom, brukar ha svårt att springa snabbt själv men jag var helt slut efteråt (=bra betyg!). Igår cyklade jag och Petter mountainbike, det var min mountainbike-debut och satan va kul det var! Jag som har tänkt köpa en landsvägscykel får nog tänka om och börja kika på mountainbikes istället..

Den här veckan blir det nog bara springning. Och massa powerwalks då, är ju ändå här med powerwalkfantasterna mamma och Martina. Första prommisen är det dags för nu.

God morgon!


KIRUNA

Har landat i ett snöigt Kiruna för en veckas semester. Ska bli himla skönt med ledighet! Känns dock lite konstigt med snö i maj men det är kul med lite vinter i år också. De har ju trots allt mer vinter i Kiruna nu än vad vi haft på hela vintern i Norrköping!


ON THE ROAD

Åker norrut steg för steg den här helgen. Först ut är ett snabbstopp i Uppsala innan det blir en natt i Östhammar. Imorgon åker jag betydlig högre upp!


INSPIRATION

Har grymmaste träningsvärken i kroppen idag, lunchstyrkan jag körde igår gav resultat. Jag kontrade med mer styrka. Får se hur det funkade imorgon, kommer antagligen varken kunna gå eller lyfta armarna över huvudet. Men det är bara skönt!

Känns inte som att jag gör mycket mer än jobbar, tränar och sover. Därav inte så mycket bloggmaterial.. Nästa vecka däremot! Då blir det ledighet och förhoppningsvis lite mer av annan inspiration än bara för träning, som nästan är det enda som snurrar i mitt huvud just nu.











SLAPPSÖNDAG

Efter lugn morgon och cafélunch slappas det lite innan lite orienteringsträning senare idag. Blev inspirerad igår, bli inte förvånade om debuten kommer i år. Kanske på en sandstrand i Tylösand i sommar?


TIPSIGT

Godaste och nyttigaste godiset får man om man fryser gröna vindruvor. Smakar som små piggeliner!




NATTORIENTERING

Hemma efter lördagkvällens nöje, nattorientering. Rätt kul att se massa pannlampor sticka iväg ut i en kolsvart skog. Alla hittade hem hela men inte så rena till slut. Och Petter var grym och vann sin sträcka så jag var nöjd!


FREDAG

Fredagskväll i soffan, skönt. Laddar för långpasset imorgon med ett glas vin. Bästa uppladdningen ;)


1 ÅR

Idag fyller mitt jobbliv 1 år. Året har gått så fort att det snarare känns som att jag har jobbat i ett halvår än ett år. I början kändes det som att jag inte kunde någonting alls, allt var så nytt och varje uppgift kändes som ett berg att bestiga, tusen frågor och tusen lathundar fick jag gå igenom. Nu känner jag mig mycket mer säker och jag kan faktiskt lösa uppgifter själv, de tusen frågorna kanske har minskat ner till hundra eftersom jag nu vet vilka personer jag ska fråga om vad. Eftersom projekten jag jobbar i är stora och sträcker sig över flera år kommer det hela tiden upp nya frågeställningar och problem som man får lösa. Inget är det andra likt och det är så KUL! Känns som att jag lyckades halka in på ett jobb som passar mig perfekt på en gång. Jag kan inte tänka mig något annat jobb som skulle vara bättre för mig just nu.

Dagen firar jag i alla fall med att jobba hemifrån. Lyx att kunna måla naglarna vid datorn och dricka annat än automatkaffe! Självklart måste jag unna mig något materiellt också. Köpte en klocka för att belöna mig för hårt arbete!

Lånar bilderna från triwa, jag kunde inte riktigt göra klockan rättvis på bild själv.


MOMENT

Kollar på hockey, käkar pizza och har fötterna på bordet. Det är synen hemma hos mig just nu, händer inte ofta kan jag säga! Att jag vill kolla på hockey, framförallt inte själv. Petter är en våning upp och kollar på samma match, springer nog upp dit efter pizzan. Det här känns allt för grabbigt nu när jag skriver det.

Imorgon är det en mycket speciell dag, mer om det imorgon!


SISTA VINTERN

Seg som jag är har jag inte lagt upp en enda bild från från påskhelgen. Jag hade i alla fall två strålande dagar i Orsa, en världsbra sushikväll och en dyr shoppingdag. Jag visar några bilder från Orsa, sushin kan ni se här och här, shoppingen kanske det kommer bilder på sen (cliffhanger!).










TUUUNA

Gårdagens middag blir dagens frukost. Den godaste tonfiskröran! Och jag som inte ens gillar tonfisk..


Byter ut avokadon till finn crisp och det är en frukost

FREDAG DEN TRETTONDE

Ingen jättefantastisk kväll. Det är soffan, mjukisbyxorna, let's dance och jag. Känns som att jag är den enda som är kvar i Norrköping i helgen. What to do?

Förr var jag väldigt duktig på att sysselsätta mig själv men nu är jag mer sällskapssjuk och rastlös. Just idag tror jag att rastlösheten beror på att jag inte tränat sen i tisdags (halsont :(), var länge sen jag hade ett sånt "långt" träningsuppehåll. Imorgon blir det nog träning igen. Måste fördriva den här helgen med nått!


Idag var det som var bra sushimiddagen med kollegorna efter jobbet. Annars är det ont om bra tankar den här fredagen, är det datumet som spökar tro?

THAI

Var på väg till Hemköp för att köpa nån snabbgjord mat, typ pizza eller sallad. Precis när jag var på väg kom jag på att det ju finns thaimat i kylen. Lycka att slippa laga mat. Jag matchar med Lyckan i LA på TVn!


REGNDANSA

Så ja, ut i regnet. Bara att köra!


LOVE IS IN THE AIR

Är inte det här kärlek så vet jag inte vad. Godisgrisen himself har lämnat en godis i ägget till mig som jag hittar när jag kommer hem från jobbet!


TISDAG

Hetsig dag idag. Upp och tvätta kl sex (hopplöst att bo med massa orienterare i huset, tvättstugan är alltid fullbokad vettiga tider :), jobba jobba, nu hem och handla och sen dagens träning. Top model-finalen står också på dagsordningen!

Den här veckan blir det nog nån form av träning varje dag. Så mycket jag vill hinna med! Tre löppass måste jag få in, minst en lunchträning, spinning, styrka, helst rullskidor nu också. Nu har de kastat om ordningen på passchemat på gymmet så jag hinner med lite mer roligt där också, functional training till exempel, kul! Och yogan som jag äntligen förstått vitsen med ska få chansen att vara regelbunden i några veckor (fick till och med träningsvärk efter senaste yogan(!)).

Veckans. Tomt på spinning dock.. På lördag får vädret bestämma träningen.


PÅSKPRESSE

Ett tomt ägg! Snacka om jag blev förvånad. Men sen kom fram ett större paket, blev ännu mer förvånad! Kul med överraskningspressar :)


DAGENS

Frukost, är det påsk så är det!

Dagens planer är att shoppa träningskläder till 25 % och sen få med ulrika och testa dom. Och påskmiddag förstås!


GRÖNKLITT

Mot husvagnen! Ska passa på att åka årets sista skidåkning. Skate, har en känsla för att det kommer vara mördande för mina stackars ben. Det är inte som back in the days när man skateade var och varannat pass.

Glad påsk på er!


IGEN

Underbara tågåkande.. NOT! Försening igen. Var ett tag sen sist men konstigt nog verkar problemen komma med våren, var likadant förra året.

Mot Borlänge igen alltså, den här gången för skidåkning i Orsa, sushi-lagande och lite påskmat!

Längtar som en tok till sommaren


LAPPISAR

Pappa ringde nyss och försökte 1:a april lura mig att det kommit en halvmeter snö i Borlänge (strax efter att han berättat att de klippt häcken). Skulle kunna tro att det var sant när jag kollar ut genom fönstret här.. Det snöar lappvantar!


Ser ni snön?

TAPAS & SUSHI

Aaa va god mat kan vara.

I tisdags lyxade jag till det och bjöd Petter på tapas-kväll på fantastiska Manesa. Tror vi lyckades beställa alla de största rätterna för det var huur mycket mat som helst. Dessutom fick vi gratis tryffel stor som en glasskula (mäktigt!) som ursäkt för att de hade glömt en av våra rätter. Stället har Sveriges godaste drinkar också om man orkar efter maten, vilket vi då inte gjorde. Vi rullade hem.

När jag bodde i Umeå blev jag sushifrälst men har inte ätit god sushi sen dess försen i torsdags när jag och några från jobbet firade att ännu en kvartalsreview var avklarad. Satan va gott det var, men bitarna var alldeles för stora. Skalade jag av yttersta lagret ris fick de precis plats i munnen. Igår fick jag veta att ett annat ställe har stans bästa sushi så det kommer nog testas inom en snar framtid! Mumma!


Maten jag åt i veckan fastnade inte så fördelsaktigt på bild.. Här är en bild från Umeå när vi gjorde egen sushi.

SJUK

Min stackars dator är sjuk. Igår stängde den av sig och protesterade mot att den kände sig överhettad. Jag fick panik och drog över alla bilder till externa hårddisken, inte kul att tappa alla bilder! Nyss hängde den sig totalt och batteriet gick från halvfullt till tomt på 10 sek. Vad gör jag för att fixa innan den heldör?


RSS 2.0