helg

Nu är tentaveckan över, och det är riktigt skönt, två dagar av ledighet. Firade med träning och en solning. Tänkte jag skulle få lite färg tills imorgon, klänningen jag ska ha har inte en jättesmickrande färg om man är blek. Men vad trodde jag där, blek som ett lakan (jag solar aldrig solarium annars, farligt!) det kan väl bara resultera i en sak.. red face. hoppas det lägger sig tills imorgon! frågade till och med i receptionen om rören tog mycket, men nej då det skulle dom inte göra.. nej visst!


correction

Ja, alltså det var inte något så spännande som en jobbintervju eller nått sånt. Det var bara en intervju om klassikern. Märkte att det visst kunde tolkas lite fel.. Jag skulle inte byta banken mot att vika kläder halva dagarna, tro det eller ej!


status

Har precis skrivit tenta nummer ett av två den här veckan. Det gick väl inte sådär jättelysande som jag hade hoppats på men i och med att jag redan har 6 poäng av de 15 som krävs för godkänt så hoppas jag att det går min väg ändå. Det som känns mest oroande är att jag trodde att det var den här som skulle vara lättare, så nu undrar jag hur svår nästan kommer bli? Eller nej, jag vill inte veta. Det är bara att dyka ner i böckerna igen..

Men först kupolen för en intervju, fika och lite halloweenklädsletande!


middag, va e de?


Oj, jag har glömt att äta middag! Trots att jag läste om Filippas storkok så kom jag inte på tanken att äta själv. Så det fick bli en tallrik gröt med diverse nyttigheter och en kopp te.

plugg plugg tentor tentor

Skulle ta en paus på en kvart från pluggandet, men kvarten blev en timme.. Har i och för sig pluggat konstant sedan åtta i morse så jag kanske var värd det. Det är 5 resp 7 dagar kvar till tentorna och det är fortfarande en skrämmande stor del som låter som grekiska för mig. Så.. med det sagt ville jag bara meddela att i helgen kommer Solowmodellen och Mundell-fleming (förhoppningsvis) bli mina bästa vänner och därefter, på tisdag, tar Cobb-Douglas över jobbet. Både träning och socialt liv kommer bli lidande. Livet tar helt enkelt en paus och återupptas nästa helg men hjälp av en halloweenfest och ett spänstprogram!

Nu ska jag fortsätta ett rita upp några av alla femtioelva diagram vi ska kunna som rinnande vatten.


Well done

Bra jobb med kommentarerna mina vänner, keep up the good work! Har förstått nu hur mycket roligare det är när man får lite kommentarer. Ska bli bättre på det jag med, att skriva kommentarer hos andra.


Rena rånet!

Idag har jag varit och handlat lite mat och insett att det är svindyrt. Nog för att det har kostat en del förut också, men matpriserna måste ha gått upp väldigt mycket den senaste tiden. Att bara köpa lite basic varor går ju på en halv förmögenhet! Snart får man väl smaka på det riktiga studentlivet och börja leva på nudlar. Bra att studiebidraget följer med prisnivån och höjs lite i januari.


Hårfint

Visst blev håret bra, ska fortsätta med lite mer uppklippning i helgen bara. Även mamma fick sig en uppfräschning av håret som blev riktigt fint.

Om jag ska hålla på med det här bloggandet kanske jag ska köra all in och slänga in en bild också?


Frisörtid


Tänk om man kunde bli så här fin i håret! (Tror det är Filippa som tagit den här med?)

Idag ska Jennie göra nått åt mitt hår, klippning och slingning. Hon är så snäll som tar sig an mitt rufs!


Bowling


Snodd från Filipppa (jag SKA ta egna bilder i fortsättningen)

Bowla är något man gör alltför sällan, det är riktigt kul när man får in snitsen. Angelica vann och jag och Filippa kom trea!


Broken Dreams


Mamma fick stövlar och presentkort på Make Up Store av oss

Idag firade vi mami's riktiga födelsedag med middag på Broken Dreams, jag, mamma och syster. Blev en tjejmiddag eftersom pappa är i Lyon och roar sig!


Tisdagsmys



Känner mig halvt mörbultad i kroppen efter de senaste dagarnas träningspass. Enda stället som inte värker är vaderna, så nu blir det en dag eller två av välförtjänt vila. Börjar vilan med en kopp te till The Mentalist.


112

Jag behöver hjälp av ett proffs (FILIPPA!) Varför försvinner halva rubriken??


Asha Ali


självlärd

Ibland är det ganska bra att bo själv. Man blir tvungen att göra saker som man annars kanske skulle ha lämnat över ansvaret för till någon annan. Till exempel rensa avloppen, det har jag lärt mig i helgen. Helt själv!


i helgen


Två fina leoparder



Den här helgen har jag hunnit med mycket, inget som jag egentligen skulle ha hunnit (läs plugga), men massa annat kul. Har bl a haft middagsbjudning, varit på djungelfest, där jag stötte på en zebra, några leoparder och en elefant, och haft lite filmmys. Jag har även hunnit träna, ett pass som resulterat i att jag inte kan gå. Och ännu mindre sitta, ligga, stå... Som grädde på moset tog jag mig till maserhallen för lite simning imorse. Jag tror det blir sängläge imorgon.

Idag firade vi min kära mamma som fyller år i veckan, det gjorde vi med eftermiddagsbio, mat, fika och presentöppning :)


??

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det här med bloggande egentligen.. Att vem som helst kan läsa vad jag gör om dagarna, men att jag inte har någon aning om vilka det är. Vilka är det egentligen som vet att jag köpte skor i helgen?


RSS 2.0