OCH ANNADAG JUL

Sista dagen på julhelgen spenderades i Orsa Grönklitt med blå himmel, sol, hårda spår och finfina skidor. Roliga 23 km samlade jag ihop på ett pass. Så skönt att inte vara sliten efter utgång och kunna göra något riktigt bra av dagen. Livskvalité kallar jag det!




JULDAGEN

Premiär för husgung för mig, var riktigt kul! Blev förvånade över hur stort det var där inne och hur sjukt mycket folk det var där. Träffade massa gamla godingar.

Filippa och Frida var de som fastnade bäst på bild under kvällen!


JULAFTON

Julafton var bra och lugn med lilla familjen. Maten var god, Kalle som vanligt lika bra och klapparna var alla nöjda med (tror jag).






JOBBKUL & JULLEDIGT

Efter två mycket bra dagar på jobbet tar jag några dagar julledigt. Fick roligt besked med mer förtroende och ansvar igår. Nästa nivå är uppnådd! Ska bli skönt med lite ledigt men känns bara roligt att komma tillbaka och kicka igång nytt projekt efter nyår nu.

Om 50 min tuffar tåget mot Borlänge, kanske borde börja gå 10minuters-promenaden nu så jag hinner, har MYCKET packning som vanligt i juletider...


we♥it

SO YOU COULD NEVER RUN AWAY

Under min julklappsrunda på stan idag blev jag påmind om den här låten.

Milow - You and me

Åh så härlig!

KNÄCK ALLTSÅ...

Hur gööööör man? Knäck är det bästa julgodiset nånsin enligt mig men jag har aldrig lyckats göra det själv. Den här gången blev den bränd trots massa rörning. Vad är hemligheten som ingen har berättat för mig?


SÖNDAG

En ond tå, en orkeslös kropp och massa plugg gjorde att nästan alla helgplaner gick i stöpet. Utgången igår fick stås över och istället blev det sängen och senare på kvällen förflyttning till soffan och en film. Julbordsplanerna som vi hade idag fick vi stå över, tentaplugg fick gå före (inte för mig dock). Enda planen som gick i lås var ett stavgångspass igår (därav den skadade tån, stavspetsen in i tån med full kraft var inte skönt.. (sjukt hur skadad man kan vara av att ha ont i tån!)).

Istället går tvn med skidor och vinterstudion varm och jag tänker baka julgodis!

OM JAG FICK ÖNSKA

  • Ett hus önskar jag mig! Det här kommer från Skyrup (skulle nog bli glad för vad som helst från det märket!)

  • Träningskläder. Lager2-tröja i en fin färg, kanske en väst (gillar Craft) eller en längdskidjacka.

  • Resväska som går som handbagage, exempelvis den här från Rusta.

  • Inneträningsskor. Nike Free i färg skulle sitta bra på mina fötter. Storlek 38.

  • Har snöat in på jordglobar. Så fint! Den här kommer från Indiska.

  • Vintertights. Till exempel Elite Run Thermal Tights W från Craft.


GLÖGGMYS

Vi hoppade över träningen här hemma idag för att ha lite glöggmys istället. Tända ljus, glögg, lussebullar...

...och nyheten om ingen snö innan jul. KUL! Svårt att få till julstämning då. Aja, ska slita mig från datorn nu och krypa ner i soffan istället. Det är i alla fall alltid mysigt.


ÖNSKA KAN MAN

Jag ska knåpa ihop en liten önskelista för de intresserade i helgen tänkte jag. Den är lite efterfrågad från vissa håll.. Just nu skulle jag nog kunna spendera en förmögenhet på prylar, inredning, skor, kläder, träning... osv. Är inne i en riktig shoppa-vill-ha period. Kanske vore bra för mig att ha en shoppingfri månad efter jul?


we♥it

FREDAGSPIZZA

Om ni skulle vara sugna på den kanske godaste pizza nånsin tycker jag ni ska testa den här:



Baka ut valfri pizzadeg och förgrädda en stund innan du stryker ut en burk smaksatt creme fraiche (jag hade tomat och basilika). Lägg på salami och coctailtomathalvor. Riv massor med ost på och ringla över olivolja. Skjuts in i ugnen på 200 grader tills den är klar. Ös på med ruccola och avnjut.

DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅTT GOTT...

Jag äter pizza och kollar på På spåret medans jag väntar på tjejerna som anländer till Norrköping snart. Säker på att det kommer bli en superhelg!


RSS 2.0