FAVOURITE

Ny favorittröja, lila höstfärg med paljetter som glimmar upp vardagen.


MYSIG FÖRSTA ADVENT

Jag har haft en hemmahelg i världsklass! Var fredagen hektisk så har helgen som kom efter varit riktigt lugn och mysig med ingredienser som sovmornar, skidor på tv, stavgång i slalombacke, lussekattsbak, tapas, yoga och shopping. Många, många kvalitetstimmar med världens bästa kille.


Jag var chef över bulldegen


och Petter över tapasen!


ÄNTLIGEN HELG

Hektisk dag! Började med att stressa dödstrött upp från sängen för att hinna till jobbet till första tidiga mötet och sen fortsatte dagen i samma hektiska stil. När jag väl kom hem mådde jag nästan illa av trötthet så jag stupade i säng 45 min innan jag skulle iväg och spinna. Jag kommer till gymmet och får veta att jag är en timma sen. Bra Sandra! Jag tog fel på tiden och ställde mig på crosstrainern istället mycket mindre motiverad. En timme senare var jag klar och cyklade vidare till Ica för att hämta ut ett paket som innehöll mamma-bakat bröd och en liten adventspresent. Humöret upp igen! Ska hålla fast vid den känslan nu och radera resten av dagen så jag är glad när Petter kommer hem för middagsmys.


SKIDOR & ROCKGYMPA

Det blev inte riktigt nio mil i helgen, en ond ankel satte stopp för det. Det blev över fem mil i alla fall och massa bra teknikträning. Helgen var min kickstart för vinterns träning så nu har jag köpt gymkort och snart blir det rockgympa, om jag ska tro på ryktena så kommer jag vara rejält trött ikväll!

Jag har förresten konstaterat att jag inte nyst så mycket i hela mitt liv som jag gjort sen jag började jobba på mitt jobb. Ska dock tillägga att jag aldrig varit någon nysare, så mycket för mig är några nysningar i veckan. Kan det vara så att man är allergisk mot något i väggarna?


En lite halvsuddig bild på mig och tunneln


SKIES

Imorgon åker jag på en utflykt till Torsbys skidtunnel. Ska bli riktigt kul att få åka lite skidor trots att man inte sett till en enda snöflinga än! Målet är att få ihop ett Vasalopp + lite teknikträning på tre dagar. Kul ska det bli!


JULMARKNAD

Julmarknaden vi var på i helgen var riktigt mysig. Fanns massa godsaker att provsmaka, massa honung, korvar, ostar och massa fint hantverk att kika på. Vi fick med oss god honung, senap, glögg och två ljusstakar hem.

Slottet marknaden var på var upplyst med massa marschaller, granar och eldar. Jättemysigt var det! Till och med Petter som var lite skeptisk innan (men det var ändå han som kom med idén) tyckte det var bra. Kan nog bli någon mer julmarknad innan det här året är slut.




NY FAVORIT

Den här låten är så där bra så man kan sätta den på repeat en hel kväll utan att tröttna på den. LYSSNA!

Nu ska jag ut och springa en sväng i mörkret men då ska jag nog inte lyssna på den.


HELGEN

Snart kommer mamma och pappa hit till Norrköping och hälsar på över helgen. Pappa har förberett skidorna inför vintern till mig så nu hoppas jag att snön kommer hit snart! Som tack har jag lagat smarrig middag till de kommer fram, dammsugit golvet som dom ska sova på och planerat julmarknadstripp imorgon.


MYS






DEBUT

Det revolutionerande som hände var något så spännande som att jag gjorde nydebut i orienteringsskogen. I par med Petter dock men ändå i risig skog, på kvällen (=mörkt!) och med två världsmästare på startlinjen. Mitt inte så högt uppsatta mål var att inte komma sist i mål och det lyckades vi med med massa marginal. Har aldrig haft sådan träningsvärk som jag hade i vaderna igår och mina knän är blåslagna, men det var kul! Kanske gör jag om det nästa år då jag kanske kan sköta orienteringen mer och inte bara fokusera på mina egna fötter.


HÄR SITTER JAG IDAG...



...hemma i morgonrock med tända ljus och jobbar.

När Petter är klar i skolan rullar vi mot Östhammar över helgen, tror det kommer hända en del revolutionerande!


LÅTEN


UPDATE

Vissa dagar innehåller mest bara jobb, jobb, jobb men ibland hinner man med annat också, bland annat det här:

  • Mysig förfest med dessa tjejer

  • Åka till England och ha det bra. Visserligen går det nog under kategorin jobb men det känns knappt så! Gick över förväntan och jag hade kul.

  • Vara i Borlänge i helgen och träffa bl a damerna och herren nedanför. Hann med en heldags shopping med mamma och hårklippning av Jennie också!


RSS 2.0