Go go go...

Dagen till ära har jag skjorta och röda naglar. Det kanske hjälper mig att komma på vad ska jag göra med min vår (i mitt liv?)? Vill jag jobba, skriva uppsats, plugga? Jag hade i princip bestämt mig över att lägga all tid till att söka och få mig ett vettigt jobb (kanske i Norrköping?) men så kommer massa annat upp. Jag kan inte bestämma mig!! Jag skulle behöva en livscoach som bara ser till mitt bästa och säger åt mig vad jag ska göra. Helst skulle livscoachen få vara spåtant och jobbcoach också.. Jag gillar allt-i-ett-lösningar.

Jag tror jag är bäst på att tänka kortsiktigt. Idag vet jag i alla fall att jag ska träna (och vad!) och vara med på Tisdagsmyset hos Filippa!

Sen vet jag att jag gillar paranteser också. Alltid nått! ;)


Imponerande x2

Mästarnas mästare hade premiär igår. Tycker det var lite tråkiga deltagare, men det kanske bara är jag som har dålig koll på vissa sporter.. En av utmaningarna var att sitta i jägarvila, Stenmark vann på 10 minuter (!) och äldsta deltagaren Evy Palm satt i 8 minuter. Helt sjukt, vet inte hur länge jag skulle orka men jag vet inte om jag vågar testa efter att ha sett det där heller..

Ulrika gjorde också ett imponerande jobb på spinningen, bara massa rosor! Har jag tur kanske jag får gästcykla någon mer gång :)


Spinning

Ikväll ska jag på Ulrikas spinning! Spännande, får se vad hon har att komma med, kanske kan komma med lite ris och/eller ros efteråt. Antagligen mest rosor! Jag har kommit in i en spinningperiod nu. Är lite utav en periodare när det gäller träning, får olika besattheter och pendlar mellan perioder av olika grejer. Spinning- och längdskidsperioderna är väl de som brukar hålla i längst. I sommar tänkte jag slå rekord i springperioden, kommer ha lite mer motivation att hålla i sommar hoppas jag :)


Hinkar kaffe

Solen skiner och jag måste tvinga mig att stanna inomhus för att skriva en rapport som har deadline idag. Nu när min träningsvärk äntligen har gett med sig vill jag bara uuuut. Jag kan ju inbilla mig om att jag kommer att kunna koncentrera mig bättre efter lite frisk luft, men nej, det har inte fungerat speciellt bra hittills under den här kursen så det är bara att bita i. Lägger jag på ett kol kanske jag hinner komma ut innan solen försvinner.

Någon som har några tankar kring självorganisering som ett sätt att hantera klimatproblemen?


Dille

Martina har fått någon hang-up på Hello Kitty. Det är Hello-Kitty prylar överallt!! Igår när jag öppnade frysen var det första jag såg Hello Kitty-glassar. Snart kommer hon väl in i trotsåldern också!


Ett fint urval (kollar ni noga ser ni en logga på mp3 också :)


Fröken ur

Blev sovmorgon idag, lite längre än beräknat. Jag trodde att alla nyare telefoner ställde om tiden automatiskt, men det gjorde tydligen inte min. Blev lite förvirrad när jag märkte att klockorna visade olika och fick ta hjälp av gamla hederliga fröken ur för att veta vad klockan var.

Klockan är alltså ett och inte tolv nu och det är hög tid att börja skriva på rapporten som ska vara klar imorgon. Varför ska man börja i tid när man kan vänta till sista dagen? Aldrig förstått det...


Är huvudet dumt får kroppen lida

Att man aldrig lär sig att börja måttligt. Har fruktansvärd träningsvärk i benen efter två springturer på lika många dagar. Jag gick på samma nit för någon vecka sen och nu är det dags igen. Rumpan har klarat sig i alla fall så toalettstolen är inte den mardrömmen som den brukar kunna vara i såna här lägen, alltid nått.. Ikväll blir det soffläge med Ulrika som sällskap.

Big Reminder: Öppna lugnt om du inte sprungit på en hel vinter!


v 12

Har haft en fin vecka med skidåkning i Romme, soliga dagar under Svenska Skidspelen, god mat, massa mys och vårväder i Norrköping. Mycket att minnas.


Vilken match!


Trampar

Har haft långlunch med tjejerna idag. Ulrika gjorde tacopaj, Filippa ansvarade för salladen, jag gjorde guacamole så kom Jennie med efterrätt. Rätt bra arbetsfördelning tycker jag! Mumsigt och mysigt var det.

Nu sitter jag och är otålig, snart kommer Petter! Ska baka en kaka så tiden går lite fortare.


Vilken dag!

Trots uppstigning efter bara 5,5 timmar sömn så har dagen behandlat mig fint. Största projektet var kanske 2,5 timmars underbart fin skidåkning i Gyllbergen, en av de finaste skiddagarna någonsin tror jag. Helt klarblå himmel, strålande sol och vindstilla - underbart! Efter några missöden med klistervallningen fick jag till slut till superfäste i isföret.

Lägg till en lugn och skön morgon och två bra samtal så har ni min dag.


Ulrika slet med fästet medans Sophia njöt i solen


Vilka är ni?

Det är fortfarande några stackare som kikar in här varje dag trots att jag inte uppdaterat på 2 månader, tappra ni! Ni ska få lite belöning för det.

Jag har börjat och slutat blogga några gånger nu, det är mest för att jag inte riktigt tycker att folk som jag inte vet vilka det är behöver veta vad jag gör, men det är ju trots allt rätt kul att kolla tillbaka själv ibland.. Så nu kör vi ett tag så får vi se hur länge jag håller i den här gången. Tänk att jag måste ha en jobbig rapport att skriva för att vilja börja blogga igen.


RSS 2.0