Skeptisk

Har alltid varit lite skeptisk till det här med bloggande.. Alla behöver faktiskt inte veta vad jag har för mig. Men nu ville Filippa så gärna ha en uppdatering, så okej då en lite en kan jag bjuda på. Dock är det inget som hon inte redan vet!

Har jobbat hela veckan, går ganska bra faktiskt. Rätt kul med helt nybyggda lokaler även om det är rörigt och snurrigt ibland. Var förbi polisstationen för att fixa nytt pass imorse och hörde ett samtal mellan två män. En av dom hade en sjukdom som gjorde att han bara sov 10 timmar i veckan. Snacka om effektivt!

Idag efter jobbet var jag handlade det sista inför midsommar med Patrik och Filippa. Sen tog vi en försmak av morgondagen med sill och potatis middag! Mums

Årets midsommarfirande kommer bli grymt, har höga förväntningar!






Premiär

Jodå, jag tog mig runt. Riktigt varmt var det i våra bomullströjor, men med hjälp av lite avsvalkning halvvägs så överlevdes den biten med. Jag kom 26a av 1057, dock var sista målgången efter över en timme och tio minuter.. Så det låter kanske bättre än vad det är.

Imorgon blir det förhoppningsvis rullskidspremiär. Blir antagligen badpremiär i samma veva, då turen kommer gå till Valsan.


Spring i benen

Det spritter i benen inför kvällens blodomlopp. Har dock inga förväntningar på tiden då ett ont smalben/vad har hindrat mig från att träna som jag skulle ha viljat. Men kul ska det bli. Efteråt är det picknick som gäller!


Sommar sommar


Opponering och choklad

Sitter och klurar på en opponering på ett arbete som jag inte kan hitta några större fel på. Känns som att det kommer blir övervägande positiv kritik på seminariet på fredag. Ju mer jag granskar vad någon annan gjort, ju mer grejer kommer jag på som vi kunde gjort annorlunda i vårt arbete. Ska bli spännande att se vad andra har för åsikter om det vi skrivit, känns som att det kan vara en del som är lite oklart men det ska nog bli bra till slut efter revideringen!

Till min hjälp har jag en nytestad choklad. Ingen jättehöjdare, men helt okej. Dock såg jag när jag kom hem att det bara var 47% kakao i, kan det verkligen klassas som mörk choklad?




RSS 2.0