kiruna

Imorgon bär det av till Kiruna för julfirande. Har sista-minuten packat idag, och jo visst blev det som jag trodde, resväskan svämmar över och jag har inte ens packat allt än. Satt precis på den i ett försök att stänga den. Så går det när man ska packa med sig alla julklappar och prylar! Ska bli väldigt skönt att komma bort ett tag och träffa alla, speciellt småkusinerna som växer så fort att man ibland får lite smått panik själv.


julhelg


Har åkt några mil skidor i helgen, igår i -18 grader. Har firat lilla julafton (tradition) och haft julmys. Har kikat på Stardust, faktiskt en bra film trots sience fiction, och sist men inte minst tvättat mitt berg av kläder. Nu har jag tänt stjärnorna och doftljusen och ska plugga lite. Hoppas på mer julmys ikväll.


Jennie på Moderna

 


Nu har Jennie varit i farten igen och det resulterade i ett mer mörkhårigt jag. Tyvärr är det inte jag på bilden ovan men om ni vill bli lika snygga som Adriana Lima så är det definitiv Jennie ni ska gå till!


status 21.57


Sitter vid datorn och tror att klockan är en timme mer än vad den är och är på väg till sängen. Så tokigt. Har inte hänt på årtionden att jag gått och lagt mig innan tio. Men kanske ska lägga mig nu ändå, kanske läsa lite om svenska maffian. Jag kanske har blivit snurrig av vaccinet? Armvärken börjar komma, men jag får stå ut med den och hoppas på att jag slipper feber iaf :)

Tänkte plugga ikväll och skriva om Big Mac-indexet men mamma kom förbi med min lilla gran och stannade på en kom te.. Så det blev dåligt med pluggande. Men nu har jag en fin liten gran stående på mitt skåp istället, viktigt det också! Julkänslan börjar krypa på nu, den kanske kom med snön. Bara en vecka kvar till jag åker till nordligare breddgrader och massa mer snö. Får hoppas att snön här ligger kvar så Borlängefirarna också får en vit jul. Och att det byggs på till riktigt bra skidföre tills jag kommer hem :)

Nu blev ju klockan några minuter över tio..


strutsjulbord

Igår var det julfest med jobbet. Det bjöds på julbord på Sahlins strutsfarm. Det var lite annorlunda, det fanns inte många saker på julbordet som inte innehöll struts. Åt bland annat gravad struts, strutshjärta, korv av struts.. Det var faktiskt gott! Till och med smöret till mackorna var strutssmör. Sen bjöds det även på strutssnaps och strutslikör! Tog massa bilder för en gångs skull, men jag tror jag behåller dom för mig själv, hehe.


var på toppen och vände

Idag planerade jag att ta ett lugnt löppass. Lugnt eftersom det var ett tag sen jag sprang. Skulle utgå från mamma och pappa, när jag kom dit så kom dom på att dom också ville med. Jag informerade om mina planer på väldigt lugn fart. Passet började som jag hade tänkt mig, men sen började pappa smygöka. Han smygökade tills jag nästan var upp på maxpuls och vände! Så det blev ett väldigt bra pass till slut.

Ps. Mina grannar har fest två trappuppgångar bort och jag hör musiken ända hit. Är det någon speciell dag jag har missat eller varför festar man en torsdag?? Jag ska upp tidigt imorgon och skulle vilja kunna sova inatt!


status: julen närmar sig

Första veckan av december har innehållit massa fina grejer, såsom julbak, julmusik, julskyltning och pynt. Ändå vill inte den där julkänslan infinna sig.. Kan bero på att snön bestämt vägrar lägga sig på marken och stanna kvar där, eller så kan det bero på att året som gått har gått så sjukt fort och det känns som att det var nyss vi satt vid brasan och åt knäck och öppnade klappar. På tal om knäck så har jag och Filippa misslyckats med julens viktigaste godis för andra året i rad nu, hur gör man för att dom inte ska bli stenhårda och smaka bränt??

Snart ska jag till intersports clubkväll och kika om jag hittar något fint och sen blir det pepparkakshusbyggande för hela slanten. Tänkte överraska damerna med glögg, om nu ingen av dom läser det här först vill säga :) (kan tro att det är mest jag som vill ha glöggen, ingen av dom brukar hoppa av glädje när jag nämner den fina flaskan. eller?!)


oinakka


när ska det bli vinter? tur att man får åka norröver och få en vit jul iaf


kära tomten







http://www.alexmonroe.com/


RSS 2.0