Ayia Napa

Ikväll åker Martina till Ayia Napa på studentresa. Jag vet vad det innebär och ville vara en bra storasyster.

Jag: Ha så kul och ta det lugnt ...eller inte för lugnt kanske, lite kul ska det ju vara...
Martina (helt oförstående): Lugnt?! Varför skulle jag ta det lugnt?


Lite halvslitna på frukost/lunch-favoriten Zorbas i Ayia Napa när det begav sig

Effektivt

Tänkte vara effektiv idag och springa förbi skolan för att skriva ut uppsatsen när jag var ute och tränade.  Allt för  att spara lite tid. Trodde det skulle vara folktomt i skolan en lördagkväll vid halv sju så det skulle vara okej att svänga in där svettig och röd i ansiktet. Men icke, skolan var full av ambitiösa studenter. De flesta av utländskt ursprung. Dom tyckte nog inte att jag var så fräsh när jag slog mig ner mellan dem vid en dator, hehe.


Kortkortpremiär idag!

Dåligt humör

Tränade och var på bra humör. Blev så sugen på päronkeso så jag stressade som en tok från maserhallen för att hinna till tempo innan det stängde. Väl där så fungerar inte kortautomaten och jag fick lämna affären utan allt. Inte ens en liter mjölk kunde dom bjussa på. Dåligt!! Så nu är jag hungrig och har ingen mjölk. Alltså blir det inget kaffe, ingen gröt, ingen äggröra. Kul...

Som pricken över i måste jag nu lusläsa en dom som ska gås igenom imorgonbitti. Innan träningen kändes det inte jobbigt alls. Nu däremot skulle jag hellre springa ett varv runt jorden. Och tillbaka. Jobbigt känns det.

Midsommar 2010

Nu börjar midsommar sakta men säkert närma sig. Midsommar i Valsan 2010. Har alla förutsättningar för att bli riktigt bra! Värmer upp med ett litet smakprov från förra året:




Filippas och Ulrikas bilder.

Ut och kuta

Idag har jag tänkt att springa långt (långt för mig, kanske inte för andra). Man blir ju lite inspirerad när vänner och bekanta springer som aldrig förr. 26km-lopp och blge-falun för att nämna nått. Men... Vädret! Står inte på min sida idag, det spöregnar ju ute. Brukar inte vara någon giltig ursäkt, men jag hoppar långpasset och springer lite intervaller istället. Märkte häromdagen att rundan längst bort på sportfältet är nästan precis 1 km. Perfekt alltså!

En ny dag

Solen lyser, kaffet är drucket och jag hoppas på en givande heldag i skolan.


Gratis är gott

Idag kom en finfin jacka på posten. Jag tror jag drar ut och testar den på en gång!


Såg väldigt blå ut på bilden. På riktigt är den mörklila!

Shopping

Plättarna ligger gott i min mage och köket är fullt av os. Mycket gott var det!

Hann med en liten shoppingtur efter skolan idag. Köpte lite raffiga grejer, rosa skor, zebrarandig bikini och turkosa underkläder. Så nu är jag redo för sommaren. Hörde att den var på intåg nästa vecka.. 19 grader och sol välkomnar jag mycket!


Today

Har varit i skolan till klockan sex idag. Vi ska skatta en modell till vår uppsats som ingen kan eller vet hur man hanterar. Det är mycket spännande.....

Är superhungrig nu så jag ska laga till lite käk. Sandras supersmarriga kesoplättar står på menyn.

Lite ledsen över utebliven träning idag men det tar jag igen imorgon.. Ibland måste man prioritera!

Det var min dag för den intresserade.

Puss


I helgen har jag gjort lite roligare saker, bl a druckit en drink på s1. Filippas bild

Frukost i solen

Har premiärätit ute idag. Solen lyste så fint när jag vaknadet imorse så jag packade på min frukost på en bricka och tog mig ut. Håret blåste lite jobbigt framför ögonen när jag skulle försöka läsa men vad gör det nu när det börjar bli vår på riktigt!

Dagen bjuder på massa skrivande och läsande. Tänkte försöka hinna med en springtur sen innan kvällen bjuder på andra roligheter.


Varför gå när man kan springa?

Idag har jag läst om valexperiment och knappat enkäter tills fingrarna glödde. Nu kryper det i benen så jag ska ut och kuta lite intervaller vid älven och för att slå två flugor i en smäll, springa och hämta min cykel hos mamma och pappa efteråt. Gick så himla lätt att springa igår, vill gärna ha samma flyt idag. Sen blir det obligatoriska Cougar town, ikväll hos Filippa.


Try it, you'll like it

Ännu en kväll i Falun och jag undrar om det kan bli misslyckat? Tror inte det faktiskt!


Söta värdparet

Bästa Filippa på topp

Kolla grabbarna!

RSS 2.0