hemma och välbehållen







En vecka i Egypten gjorde mig väldigt gott. Vi har solat, badat, snorklat och bara latat oss, förutom kamelridning och ett antal nära-dödenögonblick i en jeep mitt ute i öknen som vi hann med under veckan. Vi har haft det jättebra. Ska slänga in lite fler bilder senare. Vi tog runt 900 bilder så det finns några att välja bland!

Känns som att jag har ny energi till skolan och pluggningen nu, nya kursen känns rätt bra och det är inte hemskt jobbigt att sätta sig och läsa(!)


tenta 2

Träningen idag gick väldigt bra! Blev skidåkning istället för löpning, måste få ihop några mil nu, börja känna lite smått panik.. Var så roligt att åka idag, kändes som att jag flög uppför backarna och jag åkte bra mycket tyngre än jag brukar. Berodde nog på en kombination av nya skidorna som fungerar fantastisk bra, nya pjäxor som var mycket sköna och mer stabila, stavar i rätt längd och remmar som satt som ett smäck, och det faktum att jag tränat väldigt lite de senaste två veckorna pga halsont och tentaplugg.

Nu laddar jag för nästa tenta imorgon, upp tidigt för en sista repetition, mat, sova, mat och sen tenta. Håll tummarna för mig!


blow

När mamma backade ur gymningen i sista sekunden gick luften ur mig en aning. Orkade inte gå till gymmet själv när jag ställt in mig på sällskap och skjuts.. Så jag kompromissade med mig själv och kom fram till att hemmastyrka idag och en löptur imorgon fick duga. Lite egenkomponerad styrka följt av en mage-rygg video på 45 minuter blev det idag. Det är tur att man bor på nedersta våningen!


tenta 1 tenta 2 egypten

Igår skrev jag tenta nummer 1 av 2 den här veckan, gick inte riktigt min väg kan jag tycka. Och det milt uttryckt.. Så nu laddar jag för ekonometritenta på fredag, vill inte känna samma hemska känsla på en tenta igen! Så det blir plugg plugg plugg denna vecka och alldeles för lite träning. Skidåkning kan jag nog glömma innan fredag men ska ta med mig mamsen till gymmet imorgon så jag får röra lite på mig. Tror det hjälper koncentrationen en del också.

Har skaffat en extra morot till att plugga dom här sista dagarna. Och inte en liten en, egypten med filippa en vecka! Ska bli så skönt att komma iväg och inte tänka på nått en vecka. Känns som att jag kan behöva det, 2010 har inte direkt börjat bra för min del.


tid för studier/träning

Har alltid trott (eller velat tro) att jag varit en morgonpluggmänniska. Strider dock lite mot det faktum att jag är en kvällsmänniska och extremt morgontrött. De senaste dagarna har jag insett att den bästa pluggtiden ändå är eftermiddag/kväll.

Under hösten har jag försökt morgonträna några gånger (lite samma där, vill gärna tro att jag är en morgonmänniska). Har gått väldigt bra de gånger jag kommit upp och iväg. Perfekt att ha träningen avklarad redan innan skola, jobb eller annat. Det får bli lite av ett (av några) nyårslöfte, mer morgonträning.

Denice började snacka om halvmarathon, lite sugen blev jag. Kanske är något man ska försöka sig på? (Nu kommer du inte undan, Denice :P) Under våren och sommaren är det perfekt att springa en vända innan frukost. 


investering


Har investerat i ett par nya pjäxor. Kändes som att det behövdes, speciellt inför Vasaloppet.. Nu ska jag bara bli frisk så jag får dra ut och testa dom :)


message


sjuk...

INTE passande att bli sjuk nu! Första gången jag behöver sjukanmäla mig på jobbet iaf så det hoppas jag inte är några problem. Får försöka plugga istället och komma nån vart där. Tävligen i helgen ligger väldigt mycket i riskzonen.. Måste bli totalfrisk till på onsdag för att det ens ska känns som någon idé att köra. Skulle vara kul att åka då det går i mellsta.. Men nu fick jag iaf förklaringen till varför jag inte hängde med pappa och syster på passet igår, hehe. Det är inte jag som blivit kass!


jul i kiruna


Spänd väntan på tomten


Ivan och pappa


Tomten!


Han kom med bandhero


som blev populärt


Ruben


Mamma


Tomten kom med wii till slåttervägen


Wilma


Älgfilé på juldagen


Juldagen


Julen firades i Kiruna, precis som det ska vara. Dock var inte allt som det skulle, allt för många sjukhusbesök för det.. Men fint var det, fina klappar, en tomte med pitemål, god mat och busiga ungar.


2010

Nytt år och nya möjligheter, vad ska vi göra av 2010? Bättre än året som gått ska det bli iaf, det är ett som är säkert.

Tänkte slänga in några bilder från jul och nyår, men det får bli imorgon. Nu är det godnatt.


RSS 2.0