2012

image description

STARK SOM EN BJÖRN

Jag är väldigt inne på träning just nu, är inne i ett flow och tycker allt är kul! Speciellt roligt är styrka i olika former, functional training-pass, lunchpassen på jobbet (testade ett nytt pass idag, sjukt jobbigt speciellt för mage och ben, var precis som jag vill ha!), crossfit, kettlebells.. Ska jag hinna göra allt jag vill och även hinna åka skidor och hålla igång löpningen så hinner jag inte göra mycket annat än att träna. Men det är väl bara att passa på så länge det håller i sig, en dag kommer jag få slita mig till träningen.

När jag ändå är inne på ämnet kan jag berätta att jag åkte mitt första skidpass i Norrköping för i år igår, det var ett 500meters konstsnöspår som i princip bestod av två uppförsbackar och två nedförsbackar, men jag stakade mig runt 20 varv och fick ihop en fin mil!

Nu ska jag möta upp mitt sällskap och köra lite kondition på gymmet medans det vanliga torsdagssällskapet rockgympar.


FINA TILLSTÄLLNINGAR

Inom två veckor har jag två tillställningar jag ska på som jag inte har något aning om vad jag ska ha på mig på.

Först ut är Levis dop, vad har man på sig på ett dop? Jag väntar fortfarande på provbilderna som Patrik lovade att skicka ;)

Sen är det bokslutsmiddag, tydligen är den gala och svart som är klädkoden. Vart hittar jag något sånt? TIPSA!


UPPSKATTA HELGEN

Sedan jag började jobba hela vardagarna så har jag börjat uppskatta lediga helger så mycket mer. Förut flöt veckorna ihop så mycket mer. Den här helgen har jag avnjutit med bl a födelsedagsmiddag, lyxfrukostar efter sovmornar, filmkväll och orienteringskurs i skogen.

Snart blir det en till tur, men på egen hand, ut i skogen. Måste passa på när jag hinner med dagsljuset! Kommer dock hålla mig till stigarna idag :)


BALSAM FÖR SJÄLEN






Kommer inte snön till mig så åker jag till den!

MITT NYÅR

Mitt nyår var så jäkla bra! Åt den godaste tre-rättersmiddagen jag ätit, ett stort plus för att vi bara behövde göra förrätten och fick allt annat serverat. Perfekt! Leka och lyssna på historier hann vi innan tolvslaget som firades med champagne (så klart). Efter blev det dans, snack och hockey innan jag somnade lycklig första natten på 2012.


Hummer till alla!


Close up


Älgfilé med potatis och kantarellvårrullar


Chkladkaka med lime och myntaglass


Jäntorna


Historieberättande


Grabbarna duktiga i köket!


Älskling!


och jag


Nån blev visst lite trött.. (mamma, det är jag som är fotografen, alltså inte på golvet)

Status

Sitter i soffan med filten och myser, är så blåsigt ute så jag är helt genomfrusen! Tog en shoppingsväng efter jobbet och hittade som vanligt massa fina saker men inte det jag skulle ha. Köpte bl a en kavaj inför alla jobbdagar som kräver lite extra uppstyrning.

Nu ska jag ringa och sjunga för Filippa som fyller hela 25 år idag. Ska nog inte dra klassikern "nu är du närmare trettio än tjugo".. Sen ska jag berätta om mitt nyår!


Favorit i repris


RSS 2.0