Love

Känner mig mycket piggare idag, känns som att förkylningen är på övergående för den här gången. Det firade jag med en kupolendag med Filippa, träffade även på Jennie och Emilie där. På tre timmar hann vi med två affärer, lunch, lite bebisprat och sparkar i magen. Totalt fem timmar blev det, så länge har inte jag strykit omkring på kupolen på många många år. Ett par plagg i vårfärger blev inköpen. Märks att vi går mot våren nu, man börjar genast dras mot de ljusare färgerna.

Nu på kvällskvisten kikade jag och Filippa på film, Big popper var med såklart. Lagomt till filmen var slut gick Kalla i mål på tremilen. Hon gjorde en bra insats! Det gjorde även curlingdamerna, mycket spännande match som slutade i OS-guld!



Jag klämde lite på dom fina gröna skorna som står högt upp på min önskelista just nu


OS OS OS

Kvällen har spenderats med plugg och OS-tittande. Har kikat på damstafetten i skidor (som gick över förväntan) och damkronornas brons-match (som dom tyvärr förlorade). Brukar vara ganska svårt att kombinera plugg och tv, men idag lyckades jag ganska bra faktiskt. Annars känns det som att OS har tagit upp lite för mycket värdefull pluggtid de senaste veckorna. Är helt överhopad med plugg nu och skulle behöva några fler timmar per dygn för att klara av allt.

Imorgon blir det ett par timmars förmiddagsjobb för att sen rusa till skolan. Kvällen och helgen blir väldigt lugn, jag ska försöka kurera mig från den eländiga förkylningen med världens sämsta timing som jag dragit på mig såhär en veckan innan vasaloppet.. Har ni någon dunderkur på lager så vore jag väldigt tacksam! Det enda positiva med det här (om jag nu måste komma på nått, och det måste jag ju, eller hur Cajsa?!) är att jag hinner plugga massor i helgen så jag kan ta det lugnare nästa vecka (jovisst, dream on).

Vad gör jag uppe så här sent? Tidig morgon imorgon ju, nu blir den jobbig. God natt!



Viloveckan i Egypten känns lååångt borta


Silver


Bild Aftonbladet

Har tillbringat kvällen hos mamma och pappa ikväll. Har räknat lite matte (svårt!) och kikat på OS. Så himla kul att Haag lyckades ta den där medaljen. Om det är nån jag verkligen ville skulle få åka hem med en medalj runt halsen så är det hon. Hon var värd det!

Nu kallar sängen, tidigt upp imorgon för ett skidpass.


Fettisdagen


Study hard! Fotograf: Filippa
Idag har det varit skola för hela slanten. Hade seminarium där jag förstod vad ungefär hälften av deltagarna sa. Jag förstår inte hur vissa klarar av en utbildning på engelska. Nu ska jag skynda iväg och träna och sen blir det skidskytte i soffan. Kanske lite matte också.. Skulle man ha ätit en semla idag också?


Alla hjärtans dag


Moi


Sofia

Alla hjärtans dag blev en väldigt bra dag trots förutsättningar som inte direkt gynnar dagen. Var på mysmiddag i Falun hos Ulrika och Sofia. Dom hade lagat lax, potatis och romsås. Det är nog bland det godaste jag vet!


Om vi hade det bra?




Jooodå :)


Skidor


Innan start i lördags

Åkte Kristinaloppet i helgen, 30 km. Jag är rätt nöjd med tiden, trots att kroppen kändes väldigt tung med förkylningen kvar i systemet, måste ha varit superskidorna som gjorde det. Bra glid och bra fäste (tack pappa)! Placeringen kunde ju dock ha blivit bättre.

Igår åkte jag mellan falun och borlänge, ett motionslopp utan tidtagning, 25 km. Det gick rätt bra med tanke på de 3 milen jag hade i benen sedan dagen innan. Årets första vurpa gjordes (var inte mitt fel!). Fick slänga mig ut i djupsnön med huvudet före för att undvika att åka rakt in i Martina som låg tvärs över spåret efter en kurva.

Har alltså åkt 55 km skidor i helgen fördelat på två dagar. Det betyder att det är 35 km kvar till de 90 vasaloppskilometrarna som ska åkas i ett sträck, jag börjar fundera på vad jag har gett mig in på.. Toppenskidor känns som ett måste.

Idag blir det iaf skidvila. Ska ta med mig Filippa till gymmet en sväng innan det blir dags att åka lite skidor framför tvn med Kalla istället.


Icehotel


Ishotellet


Mamma och pappa i Absolut icebar


Mysig säng


Ett dockrum


En drake


Iskyrkan


Vi hann med lite turistande under våran korta vistelse också. Var och kikade på ishotellet. Även fast man sett det så många gånger blir man lika imponerad varje gång. Vilket jobb dom lägger ner på det!


Begravningen


Det fina hjärtat i mitten är från barnbarnen


Begravningen var väldigt fin, några väldigt fina låtar spelades bl a Lasse Berghagens Du är föralltid en del utav mig. Efter kyrkan och gravsättningen fick vi god mat och tårta. En lustig grej är att alla på mammas sida av släkten är så väldigt lika varandra, men ser verkligen vilka som är från samma familjer och delar av släkten!


Sov gott världens bästa morfar


Imorgon far vi till Kiruna igen, men den här gången för något så jobbigt som begravning. Den här gången kommer jag se det hela ur en lite annan vinkel, ska vara med och bära kistan vilket innebär att man måste sitta framför alla, brevid prästen. Får se hur det går..

Med åker skolböcker och löparkläder, mid-term exam och vasaloppet närmar sig med stormsteg så måste försöka få lite gjort.


måndagsmys

 
Smarrig fruktsallad


Har kikat på Gröt, svett och klistervalla. Kul att se, lite inspirerad blir man!


RSS 2.0