Frukost på café

Idag har jag gjort något jag aldrig gjort förrut.

Jag åt frukost på ett fik, och inte nog med det, jag gjorde det själv! Jag har varken ätit frukost på fik eller suttit själv på ett fik förrut. Det var riktigt mysigt. Självklart gjorde jag det i sann anda med mysig kofta och fläta i håret.

Men nu är det annat som gäller, jag har två berg i lägenheten, ett med kläder och ett annat med disk. De ska jag ta hand om nu.


Inte varje dag man äter räkmacka till frukost


Lördagsmiddag

Rödbetor, getost, valnötter och honung är smaker ni måste testa att mixa om ni inte gjort det. Ljuvligt!


En fin julikväll som avslutades med ett two man-party på Hugos!


Golfutmaningen

Den 9 hål långa rundans kvalitet svängde ordentligt, började bra för att sen slå bort några bollar på snea utslag till att sätta sista slaget som ett smäck. Känslan för kortslagen och puttarna satt kvar någorlunda men utöver det fick jag nog underkänt. Det resulterade i att Petter slog mig rejält och kvitterade.

Petter 1 - Sandra 1


Det där vädret

Det känns som att solen visar sig i nästan hela landet utom här i Norrköping där den lyst med sin frånvaro hela dagen. Tråkigt när jag har en lugn helg med tid för många timmar i solen.

Inget att göra åt, jag drar ut och springer och hoppas att jag kan få någon lite solstråle på mig. Ikväll är planen att jag ska halvsova framför en film och få tiden att gå fort så det snart blir söndag och dags för Petter att komma hem. Han har varit borta för länge nu (en hel vecka idag!).


Just nu

Hela helgen har jag roat mig med att visa runt Filippa och Patrik i Norrköping och när de åkte hem tog mamma och pappa vid och nu är det deras tur att få stadsvandringen!


Gubbens mysiga trädgård


Maggio!

Jag missade ju Maggio som jag helst ville se på P&L i år men jag fick min chans igår istället. Var en gratiskonsert hon körde här mitt i industrilandskapet, kan tänka mig att det inte var riktigt lika bra som på P&L men jag var nöjd ändå! Eftersom det var utomhus och gratis var det massor med folk i alla åldrar där, jag tycker att det är minst lika kul att kolla på folk som på scenen och tur var väl det för vi såg inte mycket...


Där bakom pelaren nånstans är hon, Veronica Maggio


Utomhusbio

I en månad under juli och augusti visas det utomhusbio runt om i Norrköping. Förra veckan var vi på Himlen är oskyldigt blå, vi hade båda sett filmen innan men det var riktigt mysigt!

Nu i helgen när Filippa och Patrik kommer ner och hälsar på ska jag ta med mig dem, ikväll är det i en park bakom mitt hus så det passar perfekt eftersom jag inte hittar som handen i handsken här än. Vad vi ska hitta på resten av helgen är inte spikat men vi ska nog kunna underhålla oss :)


Hopp hopp


Fina kvällar med grill och bad har vi haft, ska bli många fler innan sommaren är slut!

Jordgubbar

Sommarens gåva till människan måste ju vara jordgubben. Vilket fantastiskt påfund. Med mjölk, med gammaldags vaniljglass, i filen, till gröten, doppade i choklad. Mums!
 
På vägen hem från Eskilstuna skulle vi stanna och plocka egna på ett självplock vi sett på vägen upp, men måste ha missat skylten så det blev inga där. Men eftersom jag hade ställt in mig på jordgubbar till kvällssnacks så köpte vi på på hemköp istället och oj så goda de var. Lätt sommarens bästa, de smälte i munnen!


En semesterhelg

Petter sprang tredagars-tävling i Eskilstuna i helgen och jag passade på att följa med för att hejja, vi tog det som en minisemester samtidigt och slog upp tältet på en badplats vid en mysig sjö och hade det jättebra. Medan Petter ramlade runt i skogen satt jag i solen och snackade med Petters mamma och fick veta både det ena och det andra. Lyckades skaffa mig en fin shortsbränna samtidigt.. Annars grillade vi och lagade mat på triangakök, badade både på dagen i stekande sol och tog kvällsdopp innan läggdags, åt ost, kex och oliver och drack vin för att fira 9 månader tillsammans (man ska alltid ta en chans till att fira) och bara hade det bra.




Utmaning II

Jag har blivit utmanad på golf.. Jag hade helst velat slippa pressen en utmaning innebär men jag får ta det som en man och göra det bästa av situationen. Ska åtminstone försöka undvika att slå i luften. Rapport kommer sen.


Ställningen mellan Petter och mig är just nu:

Petter 0 - Sandra 1

där första grenen var minigolf.

En eftermiddag

När jag kom hem från jobbet idag hade Petter bunkrat upp med bigarråer och jordgubbar och packat väskan för en tripp till klippor och bad. Medan Petter hoppade från klipporna agerade jag paparazzi och stod över badet för min (igen) onda hals. Kvällen avslutades i Vrinneviskogen med promenad för mig och intervaller för Petter.

En skön kväll!




RSS 2.0