Julklapp

Jag fick den här boken av Filippa i julklapp. Jag hade inte tänkt börja läsa den än, det räcker gott och väl med skollitteraturen, men så fick jag höra att den var väldigt väldigt bra. Och då kunde jag självklart inte hålla mig. Har bara läst ca 50 sidor, men jag har redan fastnat. Om det inte var för att jag hade en hel del andra, viktigare, grejer för mig om dagarna så skulle den boken nog bli utläst ganska snabbt.


Tisdag

Vart tog den här dagen vägen? Har varit i skolan hela dagen, inte för något vettigt alls egentligen så dagen känns lite bortkastad. Tänkte egentligen träna idag, men jag måste nog hoppa över det så jag hinner skriva lite.

Kör nog på en favorit i repris för att spara tid (och pengar, men det hör inte riktigt hit) för klockan nio är det DH som gäller och därefter Cougar Town (se programmet, så jäkla kul!).

...

Har sovit 5 timmar/natt de senaste nätterna. Ändå är jag vaken nu. Varför är jag inte trött? Tränade ett jobbigt intensivt pass idag. Trodde jag skulle mattas ut lite av det och somna gott, men icke. Ska göra ett försök nu iallafall. Har blött hår, kommer se ut som ett troll imorgon.

Just watch it


Fira!


Det här ska jag göra ikväll, dricka drinkar och slå klackarna i taket. Ska fira att jag är färdig med alla tentor för terminen, att jag äntligen har köpt en skinnjacka, att det är vår och så ska vi fira Ulrikas finfina tid på Säters halvmarathon idag! Låter bra va?

Intervaller

Jag har alltså inga förhoppningar om att springa under 20 min, men jag ska göra det mesta jag kan för att komma så nära jag kan.

Kände att jag råkade lägga lite för hård press på mig själv där.

3 juni

Jag har anmält mig till Blodomloppet med jobbet. Det är tydligen 20 min som gäller, så nu gäller det att ligga i till 3 juni så man har något att komma med.


Det måste gå fortare än det här

Tipsa tipsa


Kesoplättar - min nya besatthet. Det är gott, nyttigt och det går fort att göra.

Uppföljning

Jag nådde nästan målen igår. För att skriva måste man läsa och det tog lite längre tid än vad jag tänkte mig igår. Jag tyckte ändå jag var duktig så jag fick laxen till middag. Jag kände mig rätt snäll så jag bjöd Jennie och Ulrika på käk också. Lite tv-mys senare så var kvällen slut.

Nu ska jag iväg och jobba, skulle egentligen bara ha jobbat 3h och åkt rullskidor i eftermiddag men jobbet kallade för stängning och man ställer ju upp $$$$$.

Lax är nog det godaste jag vet. Speciellt tillsammans med romsås.. mm m m

Mål för dagen

Idag ska jag skriva minst två sidor teori till uppsatsen och tentaplugga mikro i minst två timmar. Låter inte speciellt mycket men med tanke på den major skrivkrampen jag har drabbats av så kommer jag bli glad om jag får ner de ynka två sidorna. När jag fixat det så ska jag belöna mig med smarrig lax till middag. Verkligen en bra belöning tycker jag.

Kolla gärna mig ikväll så jag har gjort det!

Så.. dags att fortsätta kanske.

You would not believe you eyes...


En dag

Remember me, se den! Riktigt sevärd. Har biomyst med Jennie. Jag älskar biopopcorn, men jag tror inte jag ätit så lite popcorn under en bio som nu. Fanns inte riktigt tid till det. (Och sen har dom ju såå god cola).

Har sprungit lite på stan med Emelie också, hittade världens finaste skinnjacka. Funderar dock på om den inte kostade några kronor för mycket.. Sparade(!) iofs 1000 spänn på en tunika jag fyndade så det kanske går ändå.. Måste ta mig en funderare på den.

Har beklagat mig halva veckan över att 'alla' är ut och reser nu utom jag, nu blev det ju inte så i och med askmolnet som driver runt. Det var inte riktigt det jag önskade med mina beklagningar... Var ju bara lite avundsjuk! Filippa och Patrik kom iväg iallafall och dom har lämnat till mig att axla det tunga ansvaret över deras blommor. Och det är inget litet ansvar kan jag säga. Ska dit imorgon och vattna och pratade lite med fikusarna & co. Önska mig lycka till.

Fruktansvärd träningsvärk


muscles.se
Körde utfall och benböj med pappa på gymmet igår, och vilken grym träningsvärk jag har fått. Varje rörelse är en pina. Tänkte att det var en bra idé med en liten springtur idag för att mjuka upp musklerna, men det var det då rakt inte. Varenda steg gjorde att musklerna ömmade och det brände till i benen. Träningsvärken är nästan i klass med spänstprogramspremiärens.

Jag saknar






sköna hem
en balkong!! Tänk att kunna sitta ute på balkongen i solen med en kopp kaffe och plugga istället för inomhus nu när det är så underbart väder.

Blåsippor


Det kryllade av blåsippor runt älven idag. Mycket uppiggande under den tunga springturen i allt det annars så gråa.

Lördag


weloveit

Skinnjacka


Vart kan man hitta en snygg skinnjacka? Funderar på den ovan, men vill gärna kunna prova innan jag köper..

Skön dag



Har varit en rätt skön dag. Varit i skolan och fixat lite litteratur att läsa in sig på till uppsatsen och fått veta att jag klarade microtentan med bravur. En tur till kupolen och en lunch senare var jag hemma i mitt andra hem ;) och där har jag spenderat eftermiddagen. Jag och Filippa har bland annat ätit den billigaste måltiden någonsin, receptet finns här, och kikat på Debatt.

Footpad



Nu har skidorna fått sommarlov och jag ska ut och lufta den här lilla vännen.

Späckat schema

Veckans schema är minst sagt hektisk:

Tisdag: Jobb hela dagen, gym efter det och sen DH hos Filippa
Onsdag: Jobb hela dagen sen har jag tänkt ge mig ut på vårens första riktiga springtur
Torsdag: Möte, planering och litteraturletning för uppsatsen, simning på kvällskvisten
Fredag:
Dagstur till Orsa för enkätinsamling m.m.
Lördag:
Oplanerad än så länge, men har massor med enkätjobb och litteraturinläsning att sysselsätta mig med
Söndag: Ännu en tur till Orsa över dagen


Jag som trodde att det skulle bli lugnare veckor nu när vi inte hade några föreläsningar.

Påsk i Orsa

Har varit ute i princip hela dagarna sen i onsdagseftermiddag. Härligt, är lite väderbiten så nu hettar ansiktet. Här är lite av vad vi har pysslat med.


Vi har delat ut enkäter

Har fått in runt 300 svar!

Har åkt skidor i solskenet

och i fina spår

Alla är fokuserade på sitt inför skidturen

Vi har målat ägg


Fin utsikt från stugan

RSS 2.0