Currydooren

Imorgon är det tentadags, känner mig inte så påläst som jag borde. Har pluggat hela dagen men bara rört till allt känns det som. På kvällen är det korridorsfest. Kan bli spännande, av vad jag har förstått så kan det gå rätt vilt till.. Förra festen började (plast!)handtaget på ytterdörren brinna så brandkåren fick komma på besök. Vi laddar med att ta bort sofföverdragen och allt av värde och köpa massor av plastglas. De få riktiga glasen vi har vill vi gärna ha kvar. Om det blir att fira med champagne eller dränka mina sorger i sprit återstår att se till efter tentan. För övrigt så tänkte jag ha en sjukt bra helg!


Tentakoma

Jag börjar komma in i min tentakoma, som alltid inför en tenta. Jag relaterar allt till siffror och ekonomiska begrepp. Läser jag Fy så ser jag partialderivatan med avseende på y, ett P blir till P=MC, x är helt hopplösa ser jag ett sånt är jag lost. Ibland går det så långt att jag omedvetet omvandlar saker folk säger till tal. På fredag kommer jag tillbaka till verkligheten igen.


Rummet

I helgen kom familjen med ett flyttlass med mina grejer till rummet. Har sjukt mycket saker som ska få plats på mina få kvadrat, ändå har jag rensat i tre omgångar.. Lite kämpigt att flytta från nästan 60 kvm till mindre än 20. Egentligen ska jag ju inte visa hur det ser ut här så alla måste komma och hälsa på för att få veta, men en liten tjuvkik på kaoset ska ni få:


Har jag det inte mysigt, så säg?


Blött

Idag skolkar jag från föreläsningen. Har massa bra anledningar:
- Min dator säger att det är 11 grader ute
- Regnet står som spön i backen
- Har inga gummistövlar
- Jag har bara ett paraply att skydda mig från regnet (hjälper inte när det regnar horisontellt)
- Föreläsaren läser rakt av boken, det kan jag lika gärna göra själv
- Allt han säger har jag hört förrut
- Hemma finns det gratis kaffe


Back on track

Tänkte lägga ner helt men efter att ha läst tillbaka lite så inser jag att det är lite kul att veta vad man har pysslat med ändå.

Livet i Umeå är mycket bra hittills, skolan går fint mest repetition för min del än så länge, iksu är hur bra som helst och korridorsboendet är över förväntan!

Igår testades Umeå city by night, blev en mycket bra kväll trots att utestället vi var på var lite av en besvikelse. Bra sällskap gjorde kvällen istället! Efter lite nattkäk avslutades kvällen med bästa nattsamtalet och sen sov jag sött.


Där var vi


Solen skiner i Umeå

Har landat i Umeå för andra gången. Kom hem till ett inrett kök och strålande sol. Dagens föreläsning var inställd så nu ska jag ut och njuta av den fina dagen istället!

Puss på er


RSS 2.0