wiiiii

vad betyder det när man har träningsvärk av för mycket wii-spelande?


jag som aldrig lyckats hålla en blomma vid liv...






...och nu blommar orkidéerna om! En blomma och massor med knoppar.


en vecka senare..












1. Black'n'white 2. Backstage 3. Värdinnan 4. Coola killar 5. Fina tjejer 6. Puss!

Några bilder från inflyttningsfesten förra helgen.


status

Sitter i min fåtölj, dricker en smoothie och försöker lära mig om risker och avkastningar. Tänkte testa på Patriks metod med paus var tjugonde minut så jag skriver lite här mellan varven! Var på ett roligt träningspass idag, spinning följt av lite box och sen lite annorlunda styrkeövningar som man inte gör varje dag. Kul med omväxling! Kände när jag var ute och sprang häromdagen att lite fler rena löppass också vore bra att få in så det inte känns som bly i benen varje gång man ger sig ut. Och simma, det tänkte jag också planera in lite oftare.. Hade sjuk träningsvärk i axlar och rygg förra gången.. skönt. Jaa, det jag tänkte skriva var att det blir ett par veckor med fokus på studier framöver eftersom jag legat lite på latsidan vad gäller det på sistonde.. Men det ser ut som att jag kommer ha fullt upp ändå, hehe. Nästan tur att det inte kommer någon snö så jag måste hinna klämma in skidåkning i planeringen också!

Kanske lägger upp nån bild från inflyttningsfesten i nästa paus :)


jul är kul





 








I slutet på september brukar jag alltid börja längta efter julen. Men inte i år, har gått och väntat på den där känslan men den kommer bara inte. Känns som att det nyss var jul ju! Men idag när jag såg fina bilder i systers blogg så började längtan smyga sig på igen :)


cooking

Jag har precis gjort soppa, efter att jag hackat och skurit för glatta livet så ser jag på receptet att det är för 6-8 personer. Med andra ord blev det sjukt mycket. Så.. om nån är sugen på "grön minestrone" så vet ni vart det finns!

Har dock inte smakat än så jag kan inte garantera värsta smakupplevelsen :)


klänningsjakten går sådär..

                         
Jacka från Haglöfs, linne från Rönisch
Jag sitter och kollar runt efter en klänning till nästa helgs party, men det finns ingenting som faller mig i smaken. Allt jag hittar är snygga träningskläder och Haglöfs-jackor.. Och det kanske inte är helt okej att komma i?


mysdag


Ronja

Idag har jag fått mysa med den här sötaste lilla vovven!


sovmorgon?

Jag avundas dom som kan sova bort halva dagen, dom som kan vakna vid tolv och äta frukost i lugn och ro. Jag får panik och det känns som att jag sovit alldeles för länge om jag går upp kl nio. När jag väl kommer ur sängen så äter jag frukost medans jag gör miljoner andra saker samtidigt, ingen lugn och ro här inte.. Tänk va skönt det skulle vara att kunna sova till tolv-ett, gå upp, slänga sig i soffan med täcket och äta en stor frukost! Det händer bara inte nu förtiden.

Så, då ställer vi klockan på 06.15 imorgon då!


vardagslyx

Idag har jag vardagslyxad ordentligt, jag har varit på massage! Så skönt. Tänkte jag skulle plugga när jag kom hem men det var ju bara att glömma, var lagomt trött efteråt :) Så imorgon blir det en heldag.


skandalöst

Pappas och Martinas cyklar blev stulna igår natt. Från deras gård! Är det inte sjukt? Dom måste ha kört omkring med bil och bara plockat cyklar. Så fräckt! Man kan verkligen inte vara säker på något någonstans. Nu har Martina blivit av med två olika cyklar på någon månad bara. Cyklen som blev stulen nu har blivit stulen förut också. Gissa vart den återfanns, på Tjärna Ängar....

Jag måste köpa ett bättre lås till min kära cykel. Konstaterade idag att jag haft den i typ 10 år! Den är ju nästan en antikvitet vid det här laget :)


fars dag

Har firat fars dag idag. Har ni? Det gjorde vi med stenhård benträning (kommer gå som en anka imorgon på jobbet) ananaspaj (supergod, jag var kocken) och en bok i present (som pappa hade önskat sig, och blev glad över).

Var även säsongsavslutning av ensam mamma söker, jag gråter en skvätt för att det är slut för den här gången.


lunchtips

 
Avocadosoppa

Vispa 1 dl grädde lätt, mixa 3 små eller 2 stora avocado och lite citronsaft, blanda 1 liter vatten med en grönsaksbuljongtärning. Mixa i 1/3 av buljongen i avocadomoset. Blanda allt och smaka av med citronsaft, salt och peppar. 

Servera med valfritt jox.


förtvivlad

Nu håller jag på att bli riktigt förtvivlad. Jag skulle kolla på gamla bilder som jag har bränt ner på en skiva, men bilderna finns inte på skivan! Det står inte att skivan är tom som på tomma skivor, men jag ser inte bilderna. Kollade på dom för inte längesen alls, och då gick det bra. Vad är det för fel??

Och här bränner man ner bilderna på skiva för att dom INTE ska försvinna. Men dom är väl inte borta på riktigt va? eller?


Vasaloppet

Nu är jag anmäld och klar till vasaloppet. Nu finns det ingen återvändo och det är bara att börja hårdträna, eller i alla fall hålla i den här rytmen jag har kommit in i. Tänkte om jag skriver här att jag ska åka så är det några fler som vet och då måste jag åka, blir ju lite pinsamt om jag skulle kasta in handduken i sista sekund. Det hade jag självklart inte tänkt att göra, men 9 mil är en riktigt lång sträcka för att ta sig fram för egen maskin på. Ska försöka åka upp mig från femte led, där jag är nu, till fjärde led så man får lite bättre förutsättningar i alla fall.


en dag

Idag har det varit full rulle från 7 till 19. Började dagen med träning, vilket var riktigt jobbigt då jag inte kunnat sova alls inatt, och sen tuffade den bara på med det ena och det andra. Har hunnit strula med kurslitteraturen som vi ännu inte fått någon klarhet i fast kursen varit en vecka snart. Det är inte så kul att komma efter redan från början. Det är tufft nog ändå.


RSS 2.0