PÅ BUSSEN

Sitter på bussen från jobbet. Mycket att göra och kvartalsreview som kommer resulterar i långa dagar. Skulle egentligen afterworka idag men många var trötta efter de långa dagarna så jag åker hem till mitt lilla crib istället.

Annars verkar det vara lite sisådär i Finspång just nu, vattnet i kranarna tog slut och busschauffören får sparka upp dörren inifrån. Förutom lite huvudvärk och en hungrig mage så är jag rätt glad ändå!

 


GRÄSÄNKA

Petter är på långläger, borta hela 11 dagar, så jag har hela lägenheten för mig själv. Det kan låta skönt då den inte är speciellt stor men det är mest bara tråkigt och tomt. Jag sysselsätter mig med träning, långa jobbdagar (jobbade 8-19 idag (!)), after works och tacos-mys med vänner (blev tacos både lördag och söndag i helgen).

Hemmapizza har blivit en tradition för mig när Petter är borta. Det är gott, går snabbt och kräver ingen tankeverksamhet. Perfekt ensammat! Den står i ugnen just nu och jag laddar upp med Fyra bröllop på TVn. Mycket bra om man behöver lite kärlek i livet utan att mannen är hemma ;)


Min favoritbild all time

KAFFEKICKEN

När jag kom hem för någon vecka sen stod det ett paket till mig på bordet. I det fanns fyra påsar med smaksatt kaffe. Himmelriket för mig som står ut med dåligt kaffe från maskinen på jobbet att dricka lyxkaffe på helgen! Irish creme smakar som kaffegodis!


ÖNSKA KAN MAN

Har glömt att visa mina nya shoes, två par träningsskor jag gav mig själv som en motivationstriggare. Jag tror dom i princip kommer att springa av sig själva i vår. Jag kommer bli snabb!

Nu ska jag snart springa två trappor upp för tacosbjudning och melodifestivalen. Klassiskt!




BRAID

Är lite smått insnöad på flätor. Mitt hår har växt så det knakat på sista tiden så nu börjar det bli lite roligare att pyssla med det!

Kolla bara det här:


VASALOPPSVECKAN

Klev från sängen till soffan imorse för att kolla tjejvasan på TV. Blir så sjukt sugen på att åka skidor, ångrar lite att jag inte ska åka något lopp nu under vasaloppsveckan. Efter förra årets vasalopp bestämde jag mig för att inte anmäla mig till nått utan åka om jag kände för det. Sen flyttade jag till Norrköping och det blev som jag trodde; att jag inte skulle kunna åka lika mycket som jag gjort innan. Inte bara för att jag jobbar istället för att plugga men det har ju knappt varit någon snö att åka på (och har det funnits har det varit 1,5 km-spår att harva runt på, hur kul är det?). I höstas hade jag nästan bestämt mig för att köra hela Vasaloppet ändå men det övergick till att åka tjejvasan vilket övergick till att det inte blev nått.. Tråkigt, men nästa år blir det garanterat nått lopp under den här veckan.


2010 när jag var pigg efter 45 km åkning

BLANDADE KÄNSLOR

Kan inte riktigt bestämma mig för om jag är redo för våren eller om jag vill ha mer vinter. Det är ju bara februari så vinter borde det ju vara men är den som den är nu, knappt nån snö och växlande slask och is, så får det gärna vara. Man kan ju ändå inte åka skidor! Nu ser jag att solen strålar utanför fönstret och igår när jag gick till bussen var det torra gator och fåglarna kvittrade. Det skulle ju vara trevligt om det kunde vara en lång och slaskfri vår här i söder!


Vinter vs.


vår

BUSINESS TRIP

Ska på en snabbvisit till England i veckan. Åker idag och kommer hem på onsdag eftermiddag, blir skönt med ett avbrott i vardagen. Även om resan bara innebär jobb känns det skönt att komma från kontoret ibland! Packade i all hast igår kväll och imorse och lyckades glömma passet hemma. Tur att jag har en snäll pojkvän som kunde tänka sig att bli bjuden på lunch i Finspång. Nu är jag hungrig, hoppas han kommer snart..


TJUV!

Hur arg är det okej att bli när någon snor ens tvättid? Här måste man boka minst en vecka i förväg om man ska få en vettig tid och när man väl har fått tiden och burit ner all tvätt, så är det någon som tagit den! Grrr...


SOVMORGON

Åh va jag uppskattar helger! Tanken idag var att gå upp vid 9 för att träna men när klockan ringde kände jag mer för att skjuta på träningen till senare och bara ligga kvar och somna om några gånger. När en morgontrött människa som jag är slav under väckarklockan på veckodagarna tycker jag att det är himla skönt att strunta i den på helgerna. Nu efter kaffe och scones-frukost till Vinterstudion blir det en promenad med p3-dokumentär i öronen. Träningen får vänta några timmar till!


NU ÄR DET HELG IGEN!

Efter en ganska lång jobbvecka med tre mycket bra och effektiva dagar följt av två dagar som kändes mindre bra (inget speciellt, är bara så ibland!) kickar jag igång helgen med härlig spinning och lite bålstyrka. Mycket välbehövligt, har blivit så svag i ryggen på sista tiden.. Nu ska jag slänga mig i duschen sen ska jag ta tag i diskberget i köket innan jag ska slänga ihop en fläskfilegryta med chipotlesås och ananas. Låter som en plan va?

.. Ha en underbar helg!

<3

Pasta, räkor och vitt vin passar alldeles utmärkt på alla hjärtans dag tyckte jag och Petter. Och det gjorde det, så bra det blev! Man vill ju ta varje chans att fira och att fira kärleken är ju extra mysigt.

Stan visade sig från sin bästa sida idag


SNÖ!!

Vilken natt vi har haft i Norrköping. Massor (allt är ju relativt) av snö! Hoppas det kommer mer och att stannar ett tag också så vi får lite riktig vinter här nu, för det har det varit ont om hittills.


LJUS

Idag var första dagen på många månader som det är ljust ute när jag åker hem från jobbet. Har precis börjat få lite vinterkänsla men känner ändå att våren är väldigt välkommen!

Vinterdagar kan ju vara soliga och underbara de med!


EN SKÖN TUR

Klev upp tidigt imorse för att hinna åka skidor innan jag var tvungen att rulla hemåt igen. Det blev en helt fantastiskt fin åktur på 2,5 timmar i Gyllbergen. Sjukt fint däruppe bland fäbodar och myrar med blå himmel och strålande sol!


GIRLS GIRLS GIRLS

Haft ett riktigt tjejdygn (med inslag av lite Patrik och lite mer Levi). Mysig middag igår kväll med tjatter och kupolen idag med shopping. Tog inga bilder men bjuder på en pärla från förr: Agnes verkar tycka SOLO är mer intressant än vad Ulrika gör

TORSDAG

En dag som alla andra men ändå inte. Jobbat, lunchtränat, jobbat, tränat, ätit, men inte riktigt som vanligt. Petter är borta på läger så det gäller att sysselsätta sig lite extra så man inte känner hur tom lägenheten är. En skidtur i finspång efter jobbet, tina upp i duschen och sen en värmande tomatsoppa med ett gäng härliga tjejer till middag. Ytterligare en fin dag är slut, dags för sängen!


2 VECKOR

Tomt var det här! Dags för en mängduppdatering, för det har hänt en hel del skoj sedan senast. Jag ska försöka minnas:
  • Senast jag hörde av mig satt jag på tåget till Borlänge för att lille Levi skulle döpas. Jag hann med en miniutgång och födelsedagsfirande samma kväll. Det gäller att passa på när man är i Borlänge!
  • Jag har åkt långfärdsskridskor på Runn, en fin dag med pappa och solen som bröt igenom molnen när den kände för det.
  • Jag har varit på bokslutsmiddag. Finmiddag med frågesport, tal, god mat och massa dans till liveband.
  • Jag har jobbat massa och förberett mig för mitt första kundmöte.
  • Hälsat på Martina i Örebro, gick på stan, på bio, låste oavsiktligt in bilen i parkeringshus över natten och försökte sova med en Nisse som attackerade mina fötter.
  • Jag har varit på mitt första kundmöte. Det var några iskalla dagar i Moskva, men jag blev positivt överraskad av landet. Hann se några saker man "ska" se, bl a Röda toget och Kreml.
  • Har nästan sträckläst Mötley Crües The Dirt. Lite ledsamt att jag bara har 150 sidor kvar.
  • Jag har kommit hem från Moskva till en skinande lägenhet, rosor och present på bordet. Myste vidare med ryskt bubbel och restaurang.

Mysfrukost idag med smoothie, kaffe och skidor på TV. Nu: en promenad

RSS 2.0