Att träna eller inte träna

Jag har lite samma problem som Ulrika har. Har väldigt lite motivation till att träna, beror mycket på utmattning av jobbet på eftermiddagarna och avsaknaden av gymkort. Tycker att det borde vägas upp av att jag i princip bara umgås med människor som springer som dårar här men tror att det blir alldeles för mycket istället för att min hjärna ska apa efter och förstå att jag också ska bete mig så.

Ulrika löste det genom att skriva i bloggen, jag löser det med att tvinga Petter att vara min coach som säger åt mig när var och hur jag ska träna. Idag stod intervaller på schemat men som den adepten jag är så pusslar jag om lite och väljer att kolla på när andra springer idag.. Men det är väl en sorts träning det med, kanske kan få med lite egen motivation på köpet?

Imorgon tänkte jag börja följa hans ord till punkt och pricka, problemet är bara att imorgon är det vilodag inför helgen.. Jag får nog pussla lite till helt enkelt.


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Lycka till! Vi får väl försöka motivera varandra också!

2011-05-12 @ 18:36:17
URL: http://hannaulrikamay.blogg.se/



Postat av: Filippa

Kör några benlyft på stolen på jobbet så du behåller dina rutor ;)

2011-05-13 @ 08:10:21
URL: http://inspirations.blogg.se/



Postat av: Sandra

Hahaha. lovely. du fick just mig att skippa mitt planerade träningspass med motiveringen: du tränar inte, då behöver inte jag heller göra det, plus att jag har träningsvärken från helvetet i benen. så. skönt nu tar vi helg :)

2011-05-13 @ 18:12:06
URL: http://liteperspektiv.tumblr.com



Postat av: Sandra

Filippa: Ska definitivt köra på benlyften om dagarna, tack för påminnelsen!



Sandra: Haha, var inte direkt den effekten jag tänkte mig! Men jag kom precis in från ett intervallpass så kom igen nu, inga ursäkter ;)

2011-05-13 @ 19:22:40
URL: http://ssshansson.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0